Aug 27, 2012

CONCURS - TO ROME WITH LOVE/DIN DRAGOSTE PENTRU ROMA - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la To Rome With Love sunt: Ecaterina Moldoveanu și Lefter Marius-Cătălin.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!



-------------------------------------------------------------------------------

Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la comedia romantică DIN DRAGOSTE PENTRU ROMA/TO ROME WITH LOVE, ce pot fi folosite pe data de 2 septembrie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Woody ALLEN, Alec BALDWIN, Roberto BENIGNI, Penelope CRUZ, Judy DAVIS, Jesse EISENBERG, Greta GERWIG, Ellen PAGE, Antonio ALBANESE, Fabio ARMILIATO, Alessandra MASTRONARDI, Ornella MUTI, Flavio PARENTI, Alison PILL, Riccardo SCAMARCIO, Alessandro TIBERI.


DIN DRAGOSTE PENTRU ROMA este o comedie caleidoscopică plasată într-unul din cele mai fermecătoare oraşe din lume. Protagoniştii sunt un arhitect de renume care îşi retrăieşte tinereţea, un localnic din clasa mijlocie care se trezeşte brusc că devine cea mai mare celebritate a oraşului, un cuplu tânăr din provincie care e atras în întâlniri romantice separate şi un director de operă american care se chinuie să aducă pe scenă un cântăreţ a cărui meserie nu are nici o legătură cu opera – e antreprenor de pompe funebre.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

Aug 7, 2012

In spatele ecranului: Magic Mike (2012)


Olivia Munn, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey și Channing Tatum vorbesc despre experiența Magic Mike. Vizionare plăcută!





Aug 6, 2012

CONCURS THE BOURNE LEGACY/MOSTENIREA LUI BOURNE - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la The Bourne Legacy sunt: Lefter Marius-Cătălin și Ana-Maria Ilie.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul THE BOURNE LEGACY/MOSTENIREA LUI BOURNE, ce pot fi folosite pe data de 12 august (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton, Albert Finney, Joan Allen, Scott Glenn, Stacy Keach, Oscar Isaac


Arhitectul poveştii din spatele seriei Bourne, Tony Gilroy, preia regia următorului capitol din franciza de spionaj care a avut un succes enorm şi a strâns încasări de aproape 1 miliard de dolari pe plan internaţional: MOŞTENIREA LUI BOURNE. Scenaristul-regizor dezvoltă universul creat de scriitorul Robert Ludlum cu o poveste originală care ne face cunoştinţă cu un nou erou (Jeremy Renner), a cărui supravieţuire este pusă în pericol de evenimentele din primele trei filme din serie.

În MOŞTENIREA LUI BOURNE, lui Jeremy Renner i se alătură nou-veniţii Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach şi Oscar Isaac, în timp ce veteranii francizei, Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn şi Scott Glenn îşi reiau rolurile din primele trei filme ale seriei.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

Aug 5, 2012

Magic Mike/Mike Meseriasu' (2012)

Nota mea: 6.8
Regia: Steven Soderbergh
Gen: comedie, dramă

Morala mea: Grea e viața de artist. Noaptea vesel, ziua...tot vesel!

Dacă ai sub 15 ani sau te prezinți regulat la slujba de duminică, cred c-ar fi mai indicat să-l eviți pe Mike Meseriașu’ și să te orientezi către alte partituri, mai puțin îndrăznețe. În repertoriul de față avem mușchi la pachet, dansuri lascive, muieri exaltate care țipă cât le țin plămânii, bani în slip, mult ulei de corp, clubbing (sper că n-am greșit!), libertinaj (ca să nu zic destrăbălare) și câteva pastile de Ecstasy.

Așa cum intuiam, filmul nu are o poveste consistentă în spate, e doar un pretext de a sonda puțin în lumea striptisului masculin și de a-l pune pe Channing Tatum la treabă (despre care este știut faptul că a lucrat în industria de profil, înainte de a intra în actorie). Tatum îl întruchipează pe Mike, tâmplar (cât e soarele pe cer) și stripper cu state vechi (la răsărit de lună). Scena îi topește lacom hainele, dezvelind un trup frumos, lucrat, cu unduiri lascive pentru doamnele cu dare de mână. Are 30 de ani și știe exact ce trebuie făcut pentru a suci mințile femeilor dornice de spectacol și mai ușor de înfierbântat decât ceaiul pus la flacără. Iar toate acestea se petrec pentru o grămăjoară de bani, ultima treaptă (dar și cea decisivă) în drumul către împlinirea visului de-a pune bazele unei afaceri cu mobilă la comandă.

Aug 2, 2012

CONCURS - JOCURILE FOAMEI - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătoarea primului volum al trilogiei Jocurile Foamei este Andreea Livia Lupșa.
Felicitări, Andreea! Aștept impresiile tale despre carte!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și Nemira te invită la lectură! 

Concursul se adresează tuturor, nu doar celor din Bucuresti!

”Pur și simplu, am citit fără să mă pot opri! (…) O lectură înrobitoare.” STEPHEN KING

”Am fost atât de obsedată de Jocurile foamei, încât am continuat să citesc și la restaurant, discret, cu cartea ascunsă sub masă!” STEPHENIE MEYER

Stimabili,
Cu o voce emoționată, dar plină de bucurie, vă aduc în atenție un nou tip de concurs găzduit de Cinematecă. Le mulțumesc călduros celor de la Editura Nemira pentru imensa contribuție adusă, întregind, astfel, un tablou la care visam de ceva vreme: film și carte (desigur, punând accentul pe opere care au stârnit interesul unei ecranizări de-a lungul vremii).

Ce puteți câștiga? Din multitudinea de posibilități, m-am îndreptat către un exemplar din primul volum al trilogiei Jocurile Foamei, luând în considerare imensul succes de care s-a bucurat cartea încă de la apariția ei, în anul 2008. Atât publicul, cât și criticii de specialitate au ramas impresionați de povestea creată de Suzanne Collins. Romanul a fost publicat în peste 32 de țări în doar șase luni de la lansare și a devenit imediat bestseller în topurile cunoscutelor publicații New York Times și USA Today. De asemenea, a fost recomandat de numeroase revistele de profil drept una dintre cele mai bune cărți ale anului 2008.

Anul 2012 a adus și mult-așteptata ecranizare, purtând semnătura regizorală a lui Gary Ross. Încasările au fost uriașe (în jur de 152 milioane de dolari numai în SUA, în weekendul premierei). Întrucât am ratat vizionarea lui în sala de cinematograf, nu-mi pot exprima o părere, însă îmi amintesc negreșit vuietul din blogosfera cinefilă la momentul lansării filmului în România, împărțind, după cum era de așteptat, păreri pro și contra.

Înainte de a stabili ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia volumului, doresc să vă spun câteva lucruri despre Nemirabooks.ro, locul virtual de întâlnire al cititorilor Nemira, în care aceștia își pot împărtăși opiniile (favorabile sau nu) sub forma unor recenzii consistent premiate. Astfel, prin publicarea unei recenzii a unei cărți Nemira aparută în ultima lună calendaristică, primiți cadou orice carte Nemira vă alegeți. Sau puteți primi 50% reducere la 3 cărți Nemira, în cazul în care nu vorbim de o recenzie a unei cărți apărute în ultima lună calendaristică. Aveți la dispoziție și un ghid al recenziei câștigătoare, ce cuprinde sfaturi utile celor care doresc să scrie și pe care ar trebui să le consulte înainte de a trece la treabă.